-14.5 C
Visoko
25. Januara 2022.

Prevent Interior traži radnike

Prevent Interior je članica Prevent Grupacije koja se bavi proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja. Sjedište kompanije je u Visokom, a proizvodni program pored montaže (skivanje i tapetarija) obuhvata obradne centre za spužvu, pločaste materijale, masiv, te lakiranje i furniranje na dvije proizvodne lokacije.

U proteklom periodu kompanija je ostvarila rast kapaciteta i pokrenula značajnu saradnju sa nekim od vodećih brendova na polju proizvodnje namještaja.

Sa preko 190 zaposlenih i tendencijom daljeg rasta i širenja kapaciteta, raspisujemo oglas za prijem proizvodnih radnika na poslovima tapaciranja, obrade masiva, stolarskim poslovima i montaži namještaja.

Mjesto rada: Visoko

Više izvršilaca

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji posjeduju radno iskustvo u proizvodnji namještaja, srednju stručnu spremu, koji su prepoznatljivi u svom okruženju kao organizirani, precizni i odgovornog pristupa radu da se prijave na poslove tapaciranja, obrade masiva, stolarske poslove i poslove montaže namještaja.

U našem radnom okruženju nudimo vam rad na izazovnim projektima, te stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ako smatrate ovaj oglas prilikom da nam se predstavite i zainteresirani ste za navedene poslove, svoje prijave dostavite putem e-maila na adresu posao@prevent.ba ili poštom Prevent Interior (Odjel za ljudske resurse), Topuzovo Polje bb 71300 Visoko sa naznakom ”Prijava za oglas u proizvodnji”.

Oglas ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja, do 12.07.2021.

Više informacija o našoj Kompaniji potražite na preventinterior.bai o Prevent Grupaciji na www.preventgroup.ba

Unesite komentar