Prevent u Visokom traži 400 radnika!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Završili ste školu, tražite posao? Nemate posao u struci za koju ste se školovali?

Preuzmite inicijativu!

Dođite do novih mogućnosti za posao; programom prekvalifikacije značajno povećavate šanse za posao, stičete znanja i vještine koje se traže na tržištu.

Pozivamo Vas da se prijavite na obuku šivanja u Preventu. Uz naše instruktore, steći ćete osnovnu obuku, vještine i znanje i sebi osigurati posao, učenje i razvoj. Za sve polaznike je tokom obuke obezbijeđen prevoz i ishrana.

Više detalja o uslovima obuke (trajanje, tehnike, ocjene) i mogućnostima zaposlenja koje se nude možete saznati putem kontakt telefona 032 941 310.

Prijave možete slati/dostaviti poštom ili lično na adresu Goruša bb, 71 300 Visoko, na e-mail adresu: ljudski.resursi@prevent.ba

Sektor za ljudske resurse, Prevent

Više informacija o Prevent grupaciji u BiH potražite i na našoj zvaničnoj stranici www.prevent.ba.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.