1.3 C
Visoko
21. Januara 2022.

Priveden Dragan Bjelogrlić, pretukao je Predraga Antonijevića, režisera “Dare iz Jasenovca”

Bjelogrlić se zaletio i udarao u glavu Antonijevića”, tvrdi izvor Blica

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Antonijevića i udario da više puta u glavu.
Bjelogrlić se zaletio i udarao u glavu Antonijevića”, tvrdi izvor Blica.

Antonijević na licu ima vidljive povrede. On je u posljednje vrijeme bio u žiži javnosti zbog filma “Dara iz Jasenovca”.

“Da se to desi meni, u mom rodnom gradu, na filmskom festivalu, strašno!”, kaže Antonijević za “Blic”.

Antonijević kaže da je prije napada vidio Bjelogrlića kako sjedi sa glumicom Katarinom Radivojević, ali ne i trenutak kada mu je prišao.

“Sjedio sam na trosjedu s kolegama, razgovarali smo. Prišao mi je sleđa, nisam uspio da se branim. Bio je u vidno alkoholisanom stanju, možda i drogiran. Neuračunljivo se ponašao”, tvrdi Antonijević koji je režirao film “Dara iz Jasenovca”.

Antonijević navodi da je “dobro ugruhan” i da nije uspio da se brani, jer je ležao. Dao je izjavu u policiji, a vjeruje da su dva razloga za napad.
“Jedan je korupcionaška afera koju sam razotkrio i zbog čega smo sada na sudu, a druga to što je on veliki protivnik filma ‘Dara iz Jasenovca’. Ovo je mržnja koja se ispoljila na najgori način”, kaže režiser.

Unesite komentar