Pročitajte zašto su odbili poslužiti piće Florence Hartmann

Nakon što je konobar prijedorskog restorana “Papa Joe” jučer odbio uslužiti Florence Hartmann, danas su se u javnosti oglasili iz navedenog ugostiteljskog objekta.

Zvaničnim saopštenjem su reagovali iz restorana “Papa Joe”-a.

“Poštovani gosti, povodom jednostranih novinarskih objava, a u vezi Florence Hartmann objavljujemo zvanično saopštenje.

Prilikom posluživanja gospođa Florence Hartmann je pokušala našem konobaru da stavi bijelu traku na ruku, a on ju je upozorio da to ne radi jer u našem restoranu nisu dozvoljena nikakva politička ili nacionalna okupljanja i dešavanja i da takvi neće biti posluženi. Ona je potom vidno iznervirana govorila kako mi ne poštujemo ljudska i građanska prava, a usput se osvrćući na naš školsko-obrazovni sistem koji ona smatra nedovoljno edukativnim.

Naš restoran postoji i radi 17 godina i upošljava radnike svih vjeroispovjesti i nacija, a poznat je po tome da u njemu nikada nije zabilježen nijedan incident, što naši gosti znaju i uvijek nam se vraćaju.

Poručujemo gospođi Florence Hartmann (a koja je pravosnažno osuđena pred Haškim Tribunalom) i njoj sličnim inostranim dobročiniteljima, koji žele da nas uče čije su žrtve veće i čije suze više bole, da u našoj kući NISU DOBRODOŠLI.

Uz dužno poštovanje i pietet prema svim žrtvama rata, restoran ‘Papa Joe”, navodi se u saopštenju iz prijedorskog restorana, prenosi ATV.