-7.7 C
Visoko
27. Januara 2022.

Program obilježavanja Dana nezavisnoti BiH

Press konferencija povodom informisanja javnosti o obilježavanju 01. marta, Dana nezavisnosti BiH, upriličena je danas u Velikoj sali Općine Visoko.

„Povodom 01. marta, Dana nezavisnosti BiH, utvrđen je program obilježavanja na području općine Visoko. U petak, 01.marta obilježavanje Dana nezavisnoti počinje u 10:00 sati polaganjem cvijeća na Spomen kosturnicu borcima NOAR-a i Spomen obilježje šehidima i poginulim borcima. Cvijeće se položiti načelnica općine, Amra Babić i predsjedavajuća Općinskog vijeća, Mirela Mateša-Bukva, te predstavnici boračkih organizacija. U petak, u 18:00 sati bit će upriličena svečana akademija u Gradskom kinu Visoko. Pozivam građane da se priključe programu obilježavanja, a ispred općinskih službi uprave građanima BiH čestitam 01. mart, Dan nezavisnosti“, istakla je gospođa Zekija Omerbegović, ispred Općine Visoko.

Po riječima gospođe Omerbegović, gosti svečane akademije, koja će biti upriliečna u petak, 01.marta, sa početkom u 18:00 sati, bit će general Jovan Divjak, te Omladinski hor Zenica sa profesorom Milenkom Karovićem.

(VisokoIN/Q)

Vezani članci

ALARMANTNO: U Domu zdravlja Visoko, veliki broj medicinskog osoblja zaraženo koronavirusom

VISOKOIN.COM

Raste broj hospitalizovanih u ZDK, sve više zaraženog medicinskog osoblja

VISOKOIN.COM

Wood Team d.o.o traži za podružnicu Visoko motivisane radnike

VISOKOIN.COM

Teška krađa u restoran brze hrane “MAK Doner”

VISOKOIN.COM

„Metallon“ i „Hassul“ partneri u opremanju učionica Gimnazije „Visoko“

VISOKOIN.COM

Sretna vam Nova godina!

VISOKOIN.COM

Unesite komentar