da block

Proslava 8.marta u Visokom: Olja Karleuša oduševila Visočane!

da block

Proslava 8.marta u Visokom organizovana je u nekoliko ugostiteljskih objekata,a najbrojnija posjeta publike bila je u popznatoj diskoteci Campari gdje je nastupala folk pjevačica Olja Karleuša.

Ova popularna pjevačica privukla je pažnju nekoliko stotina posjetilaca i za tako brojnu posjetu odužila se fenomenalno odrađenim nastupom.Da će atmosfera biti odlična,znalo se to već nakon tri otpjevane pjesme, kada su svi posjetioci počeli da igraju i pjevaju sa njom poznate folk hitove.

olja_2

Pauzu nakon prvog bloka, Olja je provela u društvu Azema Smajića ,vlasnika ove diskoteke, sa kojim je dogovorila nastup u njegovoj drugoj diskoteci Silwer u austrijskom mjestu Graz.

Oljin drugi izlazak na scenu,dočekan je gromoglasnim aplazom, koji se ponavljao nakon svake otpjevane pjesme. Veselje u ovoj sve popularnijoj diskoteci,potrajalo je do ranih jutarnjih sati, u kojoj će veselo i raspjevano biti i narednih dana, kada će publiku zabavljati Milan Dinčić Dinća (16.03) i legendarni Mile Kitić o čijem se nastupu u ovoj diskoteci (23.03) priča na svakom koraku.

olja_4

Olja me pozitivno iznenadila.Odlično je odradila ovaj koncert.Zbog toga smo dogovorili daljnju saradnju,kako ovdje u Visokom, tako i u Grazu.Veliko inresovanje mi vlada za Dinču, a sa Milom Kitićem, biće ludnica ,rekao nam je Azem Smajić,vlasnik diskoteke.

olja_3

(VisokoIN/Z.H)