-14.5 C
Visoko
25. Januara 2022.

Ramadani u Torinu, sprema se povratak Pjanića u Juve?

Poznati fudbalski menadžer, Fali Ramadani danas će provesti dan u Torinu, sastajući se sa predstavnicima raznih klubova kako bi pokušao neke od svojih igrača dovesti u Italiju.

Među brojnim sastancima, pišu mediji sa “Čizme”, jedan od najmoćnijih menadžera u Evropi trebao bi svratiti do glavnog stožera Juventusa, kako bi sa čelnicima kluba otvorio mogućnost povratka Miralema Pjanića u redove “Stare dame”.

Naš reprezentativac ovih dana odlučuje o svojoj sudbini, budući da je Barcelona jasno dala do znanja da Pjanić može početi tražiti novi klub. Jedna od glavnih destinacija za našeg fudbalera je upravo Torino, odakle je Pjanić otišao prošle sezone, ali ga navijači nikada nisu zaboravili, te su ga nerado ispratili sa Allianz Stadiuma.

Barcelona sa igračem traži način na koji će popularni Mire napustiti Blaugranu. Ukoliko dođe do sporazumnog prekida ugovora, Pjanić će gotovo sigurno opet obući crno-bijeli dres. Naime, Juventus u ovom trenutku nema platežnu moć da Pjanića dovodi za bilo kakve veće cifre, ali Massimiliano Allegri je, kako pišu italijanski mediji, već razgovarao sa Pjanićem i između njih postoji usmeni sporazum u kojem su trener i fudbaler zajedno izreazili želju za novom saradnjom.

Unesite komentar