RTV Visoko pred stečajem

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Za 21. juni zakazano je predstečajno ročište za RTV Visoko jer su dugovanja ovog pravnog subjekta premašila vrijednost imovine.

Spašavajući funkciju javnog informativnog servisa koju je proteklih godina imalo ovo preduzeće, osnivač, Općinsko vijeće Visoko, je uz saglasnost Regulatorne agencije za komunikacije, prava emitiranja prenijelo na Javnu ustanovu Centar za kulturu i obrazovanje.

U ovom procesu na udaru se našao dio uposlenika RTV Visoko, koji bez jasnog obrazloženja nije angažiran u novoformirani javni informativni servis.

RTV Visoko pred stečajem-Za 21. juni zakazano je predstečajno ročište za RTV Visoko jer su dugovanja ovog pravnog subjekta premašila vrijednost imovine.PROČITAJTE VIŠE: https://bit.ly/2JJLmfi

Gepostet von Grad Visoko am Montag, 11. Juni 2018

Ovi koji su doveli RTV Visoko u namjeran stečaj mogli bi završiti iza rešetaka

Nepodobni radnici JP RTV Visoko “idu na posao” u napuštene prostorije, a podobni su u KC Altindag

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.