da block

”S.A.R.S”, ”Đečaci”’ i ”Who See” najemitovaniji spotovi na kanalima MTV Adria

da block

Spotovi bendova ”S.A.R.S”, ”Đečaci”’ i ”Who See” danas u Mikser hausu nagrađeni su MTV ”dabl platinum” nagradom za najemitovanije spotove u 2012. godini na kanalima MTV Adria.

Regionalni brend MTV Adria nagradila je ukupno 16 izvođača.

Spotovi bendova ”S.A.R.S” (”Perspektiva”), ”Đečaci” (”Lovrinac”) i ”Who See”(”Reggaeton Montenegro”) emitovani su preko 800 puta na kanalima MTV Adria.

Pet izvođača osvojilo je MTV platinum nagradu za preko 400 emitovanja spota na regionalnom MTV kanalu, a to su – ”Sevdah baby” i Đixx ”Izvini dušo izvini”, ”Elemental” za spot ”Malena”, ”Connect” za spot ”Game Over”, Bajaga i instruktori za ”Vreme” i Filip Dizdar za ”Hodaš na rukama”.

Nagradu ”Gold” osvojili su izvođači sa preko 200 emitovanja spota na kanalu MTV-ja, a to su – Edo Majka za spot ”Panika”, ”Urban & 4” za spot ”Ako se napijem do smrti”, Sidarta i Lara B za spot ”Hoolywood”, ”General Woo” spot ”Ništa se ne mijenja”, ”Once Again” (Trash Candy) i ”Prvo ja” (Hladno pivo).

Ovih 15 regionalnih spotova u 2012. godini dostiglo je zajedno preko 6.000 emitovanja na kanalima MTV Adria u regionu.

Numera ”Gangnam Style” koju izvodi južnokorejski reper Psaj najemitovanija je strana numera na MTV-ju sa preko 800 emitovanja na kanalu MTV Adria.

Takođe, danas je promovisan i muzički Vh1 regionalni kanal, a kako je rekao Nikola Jovanović ispred MTV-ja, taj kanal je još u probnoj fazi, tek se razrađuje program rada i prikupljaju se sugestije ljudi koje bi spotove i numere htjeli na ovom kanalu da vide.

Na dodjeli nagrada najavljen je i večerašnji koncert grupe ”Denis & Denis”, a članica originalne postavke benda Marina Perazić rekla je da bi željela da večeras publika ”sjedne u vremeplov i da se prisjeti nekih ljepših vremena”.

Kulturna organizacija Mikser će u Mikser hausu, uz podršku regionalnog Vh1 kanala, ugostiti benda koji je obilježio zlatne godine jugoslovenske muzičke scene osamdesetih godina. Duo Marina Perazić i Davor Tolja će prvi put nastupiti zajedno poslije 25 godina, uz podršku Edija Kraljića i Rubi Kolić.

(VisokoIN)