Samo prijatelji? Znakovi da baš i nije zainteresiran za tebe!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet. Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati? Žene često čuju ono što žele čuti, pa će tako prijateljski nastrojena poruka vrlo često zvučati romantično, ako nam to odgovara.

Lijepo je živjeti u oblaku, ali ponekad je korisnije spustiti se na zemlju i vratiti u realnost. Ovo su znakovi da te gleda samo kao prijateljicu.

Pozvao je i druge ljude

Ako želi biti na samo s tobom, potrudit će se da se to i dogodi, a ako ne želi, potrudit će se i za to. Drugim riječima, ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje s tobom nije prioritet.

Poruke su prijateljske

Ali nikada više od toga. Samo zato što je pristojan, ne znači da mu se sviđaš. Ako je cijelo vrijeme samo i isključivo pristojan i s tobom razgovara kao sa sestrom, to je sve što želi od tebe.

Nikada ne počinje prvi

Tvoja poruka uvijek stiže prva, a on ponekad odgovori tek za nekoliko sati? Ako je tako, znači da ti uvijek iniciraš, što znači da on za tim nema potrebu. U prijevodu, nisi mu toliko zanimljiva.

Traži ljubavne savjete od tebe

Moguće je da ih traži kako bi vidio šta ćeš uraditi, ali u većini slučajeva, muškarac traži savjete od cure koju gleda samo kao frendicu. Znamo da boli, ali što prije shvatiš da je tako, lakše će ti biti.

Ne planira te

Muškarac koji želi nešto, to i planira. Ako je zainteresiran, potrudit će se i pobrinuti se da si stvarno slobodna kada te želi vidjeti. Ako ti javlja za kafu nekoliko sati prije, znači da te baš i nije planirao.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.