-1.5 C
Visoko
26. Januara 2022.

Saša Popović ostaje u “Zvezdama Granda”, evo koliku će plaću imati

Lepa Brena i Saša Popović dobili su 30 miliona eura prodajom “Granda” i to su proslavili sa skoro cijelom estradom.

Njih dvoje zajedno sa supružnicima Bobom Živojinovićem i Suzanom Jovanović sačekali su da se stabilizuje situacija s koronom pa su u jednom elitnom beogradskom restoranu okupili prijatelje, dugogodišnje saradnike i pjevače. Pod sloganom “Hvala za sve ove godine” oni su se zabavljali do kasnih večernjih sati. Kako je izgledala zabava, imali su priliku da vide Brenini pratioci, jer je objavila nekoliko snimaka, piše Alo.

Inače, kako se još ranije pričalo, ona se definitivno povukla iz muzičke produkcije, dok je Popović prepustio direktorsko mjesto Aleksandru Miliću Miliju, ali šou “Zvezde Granda” neće napuštati. On će i dalje biti glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta će, kako tvrde izvori, dobivati mjesečnu plaću od 25.000 eura.

Da ostaje u najpopularnijem muzičkom takmičenju, potvrdio je na finalu nedavno završene sezone.

– Ostajem tu. “Zvezde Granda” će trajati zauvijek – rekao je Saša.
Prodaja 49 posto “Granda” je završena prije nekoliko mjeseci, dok su 51 Popović i Brena prodali još 2014. godine, kada su također dobili oko 15 miliona eura. Sašin udio u vlasničkoj strukturi od tada je bio 24 posto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 eura, dok je pjevačica posjedovala 25 posto i ona je postala bogatija za 7.650.000. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion eura od poslovanja “Granda”.

Inače, veliki broj poznatih je prisustvovao zabavi – Saša Milošević Mare, Voja Nedeljković sa suprugom Majom, Sanja Kužet, Katarina Grujić. Osim Brene i Popovića, najveselije su bile i Aleksandra Prijović, Milica Todorović i Vanja Mijatović koje su se latile mikrofona, a tu su bili i Filip Živojinović, kao i Viktor Živojinović s djevojkom Sandrom Miljaković, piše Alo.

Unesite komentar