Sastanak privrednika sa kandidatima načelnika općine

Danas je u Maloj sali Općine Visoko održan sastanak članova UG “VISOKO XXI” sa kandidatima za načelnika Općine Visoko. Privrednici i kandidati za načelnika razgovarali na temu: Privredna sitacija Visokog i funkcionisanje budućeg načelnika u ovom domenu.

“Naša namjera je bila da samom činu izbora načelnika i ukupnoj predizbornoj kampanji pokušamo dati jedan novi ton, odnosno da kroz razgovor sa kandidatima za načelnika pokušamo da vidimo vizije kandidata, kako oni vide Visoko u naredne četiri godine. Želimo da kroz razgovor pokušamo da vidimo koliko je način na koji oni misle da realiziraju svoje vizije ubjedljiv i realan, sve u smislu koliko će to omogućiti da mi kao privrednici bolje i kvalitetnije poslujemo u naredne četiri godine”, istakao je Amir Zukić, predsjednik UG “Visoko XXI”.

UG “Visoko XXI” je relativno mlado Udruženje i cilj je da se usmjere aktivnosti na međusobnu saradnju i komunikaciju privrednika sa područja Općine Visoko jer u Udruženju procjenjuju da komunikacija i saradnja do sada nije bila dovoljno kvalitetna i intenzivna.

 

(VisokoIN)