Savršen poljubac: 3 trika koja će rasplamsati sva čula

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Poljubac s partnerom nešto je vrlo intimno i toplo.

Pravi poljubac će probuditi sva osjetila i zato je važno da bude iskren i od srca. No isto tako, savršen poljubac zahtijeva i malo spretnosti i tehnike. Donosimo 3 jednostavna trika zbog kojih više nećete htjeti odvojiti usne.

1. Pripremite usne: Kako bi poljubac bio savršen usne moraju biti sočne i meke, jer tome ne može odoljeti ni jedan muškarac. Planirate li romantičnu večeru, pripremite se na vrijeme. Ispucale i suhe usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite te potom nanesite melem ili balzam za usne.

Isto tako, planirate li se ljubiti izbjegavajte žarke ruževe i masna sjajila za usne jer ova ženska pomagala mogu pokvariti prvi dojam.

2. Spojite usne: Trik koji će probuditi sva osjetila zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato ih trebate maksimalno iskoristiti.

Prije nego krenete u strastveni poljubac, naslonite usne na njegove i to nježno i polako. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, a potom se prepustite snažnim osjećajima.

3. Upotrijebite moć vrška jezika: Na našem jeziku nalazi se hiljadu završetaka živaca. Upravo zbog toga, jezik je vrlo snažna erogena zona. Sočni i vrući poljubac ostaće još moćniji ako igru s jezikom svedete na minimum te tokom poljupca najviše upotrebljavate njegov vršak.

S ovim glatkim i mekim djelom jezika upravljajte nježno i polako, poigrajte se i s unutrašnjim rubom njegovih usana, a moć ovog oružja strasti ćete osjetiti vrlo brzo i to oboje.

Više vijesti