SBB BiH Visoko je održala predizborni skup u MZ Porječani

Općinska organizacija SBB BiH Visoko je održala predizborni skup 30.09. 2012. god sa početkom u 19h u MZ Porječani Visoko , na kojem su predstavljeni kandidati OO Visoko SBB BiH za Općinsko vijeće na predstojećim Općinskim izborima, kao i kandidat za načelnika, gosp. Kemal Mušinbegović.

Ovom prilikom prisutnima su se obratili: predsjednik SBB BIH OO Visoko gosp. Džemal Kadić ,predsjednica Foruma žena prof. Nevzeta Begić ujedno i nositeljica liste i kandidat za načelnika gosp. Kemal Musinbegović, ističući ciljeve i program SBB BiH dotićući se privrede, poljoprivrede, zdravstva i obrazovanja. Također su se prisutnima obratili : Ćosović Faruk, Kučuković Alen, Dženan Dedić, Nedžmina Bešlić, te Rusmir Ganić, kao kandidati za Općinsko vijeće te ministar za privredu Zeničko-dobojskog kantona gosp. Džemil Ugarak .

„Zaustaviti ćemo trend odlaska ljudi. Dok više od 70% mladih želi otići iz ove zemlje, mi ih angažiramo na političkom radu i otvaramo im perspektive bolje budućnosti u BiH. SBB stalno ulaže u mlade. Promovirali smo novu generaciju mladih, nekompromitiranih i borbenih poslanika. Svaki izabrani zvaničnik stipendira i stipendirat će barem po jednog učenika ili studenta.“, rekao je jedan od kandidata SBB BiH.

Uz veliki broj prisutnih građana, skup je protekao u sjajnoj atmosferi i pokazao da su mještani MZ Porječani sa oduševljenjem dočekali Savez kao političku opciju koja konačno nosi promjene, razvoj i pravdu.

Nakon zvaničnog predstavljanja, upriličen je i zabavni dio programa.

(VisokoIN)

Vezani članci

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

PROMOVISANA MONOGRAFIJA “VISOKO I OKOLINA KROZ HISTORIJU II – OSMANSKI PERIOD”

VISOKOIN.COM

Tradicionalni rafting Eko-Vikinga i otkrivanje spomen ploče Adnanu Džafiću

VISOKOIN.COM

Ekipa “Bosanskog viteza” uputila čestitku povodom Dana državnosti BiH

VISOKOIN.COM

Tarik Halilović: Opozicija je ujedinjena, građani Visokog moraju biti na prvom mjestu inače Statut neće proći

VISOKOIN.COM

Jasmin Sirčo: Arhitektura je uvijek odraz društva i konteksta iz kojeg dolazi

VISOKOIN.COM

Unesite komentar