Sberbank BH na novoj adresi u Visokom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Poslovna mreža Sberbank BH bogatija za sedam novih lokacija u 2014. godini Sberbank BH preselila je u Visokom na novu lokaciju, u moderan i funkcionalno opremljen prostor. Nova poslovnica se prostire na površini od 150 m2, a locirana je u ulici Branilaca Bosne bb. Ovim preseljenjem u potpunosti je ostvaren plan širenja i unaprjeđenja poslovne mreže.

“Otvaranjem novih poslovnica i širenjem poslovne mreže pokazali smo da smo dugoročno opredjeljeni za poslovanje na ovom tržištu, te da klijentima pored zaista konkurentnih proizvoda, želimo pružiti i vrhunsku uslugu i ugodnost dok posluju sa nama”, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor u Sberbank BH.

sberbank_2

“Posebno je bitno naglasiti da smo širenje mreže ostvarili i u regijama gdje smo ranije bili slabo ili nikako prisutni, te da i na tim područjima bilježimo značajne poslovne rezultate. Ove godine smo postali bogatiji za sedam novih lokacija”, istakao je Spahić.

“Izuzetno smo zadovoljni što smo u prilici našim klijentima u Visokom pružiti uslugu u skladu sa visokom standardima Sberbank Grupacije. Klijentima je omogućeno da i na ovim lokacijama osjete ugodnost poslovanja sa Sberbank BH, koja uključuje niz pogodnosti poput besplatnog interneta i sistemski rješenog čekanja u redovima“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže u Sberbank BH.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.