Sberbank BH posebnu pažnju posvećuje vremenu klijenata

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Sberbank BH je krenula sa tradicionalnom zimskom akcijom brzih kredita. Nakon kredita za tri, odnosno dva sata, ovogodišnja ponuda su brzi krediti čiji proces odobravanja nakon predaje kompletne dokumentacije traje svega 55 minuta, što je jedinstvena ponuda na tržištu. Banka posebnu pažnju posvećuje vremenu klijenata, te je vođena time pored izuzetno kratkog perioda odobravanja kredita, omogućila i realizaciju potvrde o prebivalištu u poslovnicama Sberbank BH, čime je proces apliciranja dodatno unaprijeđen.

“Potrebe i očekivanja klijenata ključni su pokretač unaprjeđenja poslovnih procesa koji su omogućili ovu jedinstvenu ponudu na tržištu. Želimo našim klijentima u periodu godine kada su im sredstva najpotrebnija omogućiti brzu isplatu neophodnih novčanih sredstava uz vrlo atraktivnu kamatnu stopu”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora Maloprodaja u Sberbank BH.

Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM, a rok otplate do 5 godina. Krediti se odobravaju uz fiksnu kamatnu stopu. Više detalja možete potražiti na https://www.sberbank.ba/bs/stanovnistvo/brzi-kes-kredit ili u najbližoj poslovnici banke.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.