SDP Visoko predstavio kandidate za Općinsko vijeće

Večeras su u Velikoj sali Općine Visoko predstavljeni kandidati SDP-a za Općinsko vijeće, kao i kandidat za načelnika Općine Visoko, gosp. Ramiz Brkić. On je u svom obraćanju rekao da će učiniti sve da popravi stanje u Visokom i ako bude grešaka one neće biti namjerne rekavši da će u pola svog mandata ukoliko bude izabran prozvati sve ministre pa i samog premijera ako vlast bude nefunkcionalna.

Konvenciji je prisustvovao i premijer Zeničko-dobojskog kantona Fikret Plevljak koji je poručio da će ova stranka pobijediti na lokalnim izborima dodavši da gospodin Brkić nakon 2 godine neće imati razloga da spominje premijera.

Kandidati SDP-a za Općinsko vijeće:

Šahinović Adi, Sarač Elza, Šehović Elma, Bučuk Miralem, Spahić Sabrija, Jamaković Rabija, Imamagić Emir, Suljić Nermin, Ohran Amra, Šahinović Alija, Višća Avdija, Baberović Irma, Čengić Mahir, Ismić Husein, Karalić Alma, Omanović Naim, Babić Eniz, Šabanović Minheta, Burić Seid, Čabaravdić Zuhra, Šćepanović Dejan, Salčinović Faruk, Tatar Nejra, Tomičić Dalibor, Ferzanović Branislava i Husić Muhamed.

(VisokoIN)

Vezani članci

OO SDA Visoko: Saopćenje za javnost

VISOKOIN.COM

Predstavljamo: Prof. dr. Izet Smajević, nosilac liste SBiH Visoko!

VISOKOIN.COM

Obavijest o biračkim mjestima za lokalne izbore od 7.10.2012. godine

VISOKOIN.COM

A-SDA Visoko predstavila kandidate za Općinsko vijeće

VISOKOIN.COM

Održana Press konferencija A-SDA Visoko

VISOKOIN.COM

Saznajte ko su kandidati za lokalne izbore u BiH

VISOKOIN.COM