Sedam načina da otkrijete da li stvarno volite

Je li stvarno ljubav ili samo požuda? Naravno da u početku svi ‘izgubimo pamet’ i gledamo kroz ružičaste naočale, ali kako znate volite li ga stvarno? Stručnjaci nam otkrivaju načine…

Psiholog Paul Coleman, autor knjige The Complete Idiot's Guide to Intimacy i psihologica Wendy Walsh, autorica nadolazeće knjige The 30 Day Love Detox, izdvojili su za Cosmopolitan sedam načina koji će vam pokazati da stvarno volite.

1. Ulažete u njegovu sreću

Stvarno volite kada ste spremni staviti njegovu sreću ispred svoje, poput preskakanja koncerta na koji ste baš jako htjeli ići kako biste ostali s njim i pomogli mu da prebrodi loš dan.

2. Želite da se razvija i iskušava nove stvari

To znači da želite se razvije kao osoba i prihvaća izazove. Ako samo želite da ostane isti i ne sudjeluje u avanturama, to nije ljubav.

3. Prihvaćate razlike

Naravno, ako se loše ljubi ili grozno odjeva da ćete to htjeti ispraviti. Ali, ako vam je OK što on sluša sasvim drugačiju glazbu od vas ili ima drugačija politička stajališta, to je ljubav.

4. Možete priznati svoje nedostatke

Znamo, znamo, teško je priznati da i vi možete imati koje slabije područje. Ali ako to možete priznati svom dragom i spremni ste raditi na njima da ih promijenite, itekako volite.

5. I možete živjeti s njegovima…

Svako ima manje poželjne osobine. Definitivno volite ako prihvatite da ponekad izgubi živce zbog nebitnih stvari (pod uvjetom da je spreman poraditi na tome).

6. Sve na njemu vam je privlačno

U početku veze normalno je da ste uvijek zagrijani jedno za drugo. Ali ako vas jednako privlači i kada znate za njegov čudan osip na nogama, to je dobar znak.

7. Možete se zamisliti da s njim imate djecu

OK, ne žele svi imati djecu i to shvaćamo. Ako ste razmišljali o zasnivanju obitelji, jednog dana, i odjednom se počnete pitati kako će vaša djeca izgledati ili kakav bi on bio kao otac, definitivno ste navučeni.

(VisokoIN)

Unesite komentar