Sedam znakova koji će vam otkriti da je bivša i dalje u igri

Napokon ste pronašli partnera s kojim uživate punim plućima. Sjajno vam je zajedno, obasipa vas pažnjom, ali u vama svako malo proviruje dosadni crv sumnje. I to ne onaj ljubomorni već njegov brat blizanac koji sumnja da gospodin savršeni možda nije prebolio svoju bivšu.

Mnoge su djevojke i žene na početku veze izuzetno pažljive ne bi li rekle ili učinile nešto što bi moglo ugroziti inače sjajan odnos. Jedna od Pandorinih kutija koja se ne smije otvarati je ona s naljepnicom – njegova bivša.

Ako se ona pak svako malo nađe vama pred nosom možda imate razloga za uzbunu. Sedam znakova otkrit će vam kada niste sumnjičava beštija, već žena u vezi s muškarcem koji nije prebolio svoju bivšu.

1. Stalno spominje bivšu partnericu

U ovom slučaju izreka ‘nekad bilo, sad se spominjalo’ vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očiti razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini njegove glave, ili bolje rečeno srca. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije prebolio te da mu je još u svježem sjećanju.

2. Uspoređuje ju s vama

Usporedbe općenito nisu sastojak veze koji bi je mogao unaprijediti ili učiniti je vatrenijom. Komplimentiranje poput onoga da imate osmijeh kao Heidi Klum je dobrodošla zezancija, ali bilo što drugo ne prolazi. Uspoređivanje s bivšom možete tolerirati prvih 48 sati veze, a nakon toga istječe test na toleriranje nepoželjnih u vezi.

3. Nastavlja se družiti s njom

Ne želite biti jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zubi izražavate podršku druženju svoje ljubavi s nekadašnjom djevojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi prijateljica morala biti na sigurnoj udaljenosti veći dio vremena. U njegovoj blizini bi trebala biti eventualno na kavi poslije posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto ne, možda biste i vi mogle biti dobre poznanice.

4. Kontunuirano je naziva

Telefonski razgovori s nekadašnjim partnerom sami po sebi nisu loši. Ukoliko nisu prečesti, jer dvoje bivših ljubavnika koji su preboljeli jedno drugoga nemaju o čemu svakodnevno razgovarati.

5. Slučajno vas pozove njezinim imenom

Za ovo nije potrebno dodatno pojašnjenje. Jedini uvjet pod kojim se možete praviti da niste čuli Njezino ime jest ako ste u početnoj fazi veze. I ako se dogodi samo jedan, jedini puta.

6. Vodi vas na mjesta koji ga podsjećaju na nju

Ako vas stalno vodi na isto mjesto, na istu klupicu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mjesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vrijeme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija pronaći neko vaše, sasvim osobno mjesto.

7. Smeta mu ako je bivša u vezi

Ako vam dečko sav nezadovoljan i potišten priopći kako bivša ima novog tipa, recite i vi njemu jednu dobru vijest. I on je u vezi, i to s vama, i svako nezadovoljstvo zbog nove ljubavi njegove bivše nije njegova niti vaša briga.

Unesite komentar