Sedam znakova koji govore da vas ne namjerava zaprositi

Jednog dana dođe vrijeme svakom muškarcu kada počne osjećati da je spreman da se skrasi. U to vrijeme, njegova djela, misli i životni ciljevi će se razlikovati od onih u mladosti. Kada muškarac nađe partnera sa kojim želi podijeliti svoj život u braku, on će opokazati sve svoje najbolje osobine – kao što su ljubav, zaštita, velikodušnost i otvorenosti- da osvoji srce i ruku. Ako vaš dečko ne izražava ove vrline u svom ponašanju, on nije spreman da bude nježan, odan muž.

1. Obratite pažnju na njegov raspored

Da li vaš muškarac još uvijek često ide spot u kasnim satima, ide u noćne klubove ili striptiz barove? Većina muškaraca koji su spremni da se ožene gube interes za odlaske na mjesta koja su posjećivali tokom svoje mladosti. Ako još uvijek „visi“ sa otkačenim i pijanim prijateljima, on vjerovatno nije spreman za brak.

2. Spomenite djecu

Spomenite mu da biste voljeli imati djecu i obratite pažnju na njegovu reakciju. Muškarci koji su spremni na brak, obično žele djecu, a ukoliko je potpuno nesklon toj ideji, on još uvijek nije spreman za takvu vrstu vezanja.

3. Pogledajte oko sebe

Da li je polovina vaših stvari u njegovom ormaru? Da li imate ključ od njegovog stana? Ako je odgovor na ova pitanja je veliko ne, vaš dečko vjerovatno nije spreman da napravi mjesta za vas u njegovom životu.

4. Obratite pažnju na to kako troši novac

Velike skupe stvari, u kojima će samo on uživati, poput skupog nakita ili nekog dijela za automobil, znakovi su da još uvijek nije spreman na ženidbu, jer još nije spreman da dijeli.

5. Poslušajte ga

On vjerovatno sve vrijeme pokazuje verbalne naznake o svojim pravim osjećajima o braku. Ako govori kako je brak ili ljudi koji su u braku glupi, on se ne želi vjenčati. Ili ako vam govori kako on nije tip za ženidbu, prestanite trošiti svoje vrijeme i idite tražite neku drugu osobu koja će biti spremna na taj korak.

6. Obratite pažnju na tok vaše veze

Provodite li duže vrijeme zajedno tokom godišnjeg odmora ili putujete na nepoznata mjesta? Ovakve vrste putovanja jačaju odnos, jer oni stvaraju atmosferu oslanjanja. Ako on nije spreman za ovakvu vrstu bliskosti, on nije spreman da ženi.

7. Obratite pažnju na vaše osjećaje, kada ste sa njim

Kako on djeluje na vas i vaše rapoloženje? Da li vas kritikuje, tjera na plač ili vas nepoštuje?Ako on ne voli vaše nedostatke, on nije spreman da formira trajan odnos.

(VisokoIN)