Seks skandal u gimnaziji: Učenik prvog razreda izbačen iz škole!

Najmanje jedan učenik prvog razreda Gimnazije “Slobodan Škerović” u Podgorici isključen je iz škole nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak seksualnog odnosa u školskom toaletu, pišu crnogorske Vijesti.

Direktorica gimnazije Zoja Bojanić-Lalović je međutim odbila da odgovori na pitanja “Vijesti” o ovom slučaju, navodeći da se objavljivanjem priče o skandalu narušava privatnost maloljetnih učenika kao i njihovih porodica.

Prema nezvaničnim informacijama, iz škole je isključen učenik prvog razreda koji je u školskom toaletu imao seks sa vršnjakinjom. Više učenika pomenute škole potvrdilo je “Vijestima” da djevojčica i dalje pohađa nastavu, kao i treći đak koji je navodno snimao. Drugi izvori pak tvrde da su zbog seksa u toaletu isključena tri učenika.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da im ovaj događaj nije prijavljen, ali da o njemu imaju operativna saznanja koja provjeravaju. Snimak je prošle sedmice kružio među gimnazijalcima i na društvenim mrežama, odakle je u međuvremenu obrisan, prenosi Blic.