Selma Bajrami: Muž me je sa sinom i koferima izbacio iz stana

Ljubavna priča bh. pop-folk pjevačice Selme Bajrami i tadašnjeg supruga Muje Musića počela je prije skoro pet godina kada je oca svog djeteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu. Tada ništa nije slutilo na prodični problem. Živjela je u Austriji i počela je da gradi svoju porodicu.

– Ubrzo nakon vjenčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata, ispričala je Selma.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, njemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs u Beču.

– Znala sam da moram da budem dio ovog grada ako želim da obezbjedim svoje dijete, rekla je Selma.

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dijete.

– Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osjetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio, ispričala je Selma.

Međutim, pjevačica iz Tuzle koja je važi za jednu od najvećih zvijezda BiH, stala je na noge i vratila karijeru na pravi put.

Ima svoj stan u Austriji, često je i u domovini uz konstantne nastupe širom regiona i djaspore.

– Ne ograničavam Darisov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena, rekla je Selma, prenosi CdM.

Vezani članci

ŠOK PRIZNANJE U EMISIJI! Kristina trudna sa Kristijanom!

Visokoin.com

J.Lo i Ben Affleck uhvaćeni u strastvenom zagrljaju

VISOKOIN.COM

Cher se poklonila Đokoviću, ali “Rafa je u srcu”

VISOKOIN.COM

Kristijan Golubović davio ženu u realityju, reakcije nadležnih opet izostale

VISOKOIN.COM

Zubčević o otkazanom Jazz Festu: Rekli su da su napravili grešku, da naše aplikacije nema…

Visokoin.com

Kćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju izazovnim fotkama

VISOKOIN.COM