Šepić: Narod u cijeloj BiH želi promjenu i novu politiku- i desni i lijevi će biti poraženi u oktobru

Kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić, u svojim tradicionalnim, otvorenim razgovorima sa građanima širom BiH, boravio je u Sanskom Mostu.

U sklopu ove posjete, Šepić se susreo sa predstavnicima poljoprivrednika, boračkih i omladinskih organizacija, privrednicima, te predstavnicima dijaspore ovoga grada. Posjetio je spomen obilježje Vrhpolje i Turbe generala Mehmeda Alagića, gdje se susreo sa članovima porodice rahmetli generala, suprugom Ziskom, sinom Demirom i unucima. Pilanu Horozović, uspješnu firmu moja zapošljava 40 radnika takoder je posjetio Šepić, te razgovarao sa vlasnikom Šefkom i radnicima.

Na poziv mještana Naprelja, Šepić je posjetio ovu Mjesnu zajednicu i razgovarao sa velikim brojem obespravljenih mještana koji se bore da zaštite svoju životnu sredinu, zdravu vodu i vlastitu zemlju koju lokalne vlasti sa pojedinim investitorima bahato uzurpiraju.

Na kraju posjete Šepić je u centru grada učestvovao u otvorenim razgovorima i odgovarao na pitanja gradana.

“Borba i krik ljudi u Naprelju i cijelom Sanskom Mostu protiv privatizacije institucija, loše i korumpirane vlasti, te vapaj za drugačijom, odgovornom vlašću i poštenom državom je još jedna potvrda koju svjedočim nakon obilaska velikog broja gradova širom BiH da je naš narod svjestan situacije i gdje su ih dovele loše vlasti i elite i sa desne i sa lijeve strane i da žele promjenu i novu, odgovornu politiku koja će ga razumjeti, služiti mu i zaštititi njegova prava i interese.

Naš narod zbacuje strah, smutnje i lažne sukobe političara koji se uvijek poznatim svađama žele održati na vlasti ili je se dokopati. Narod pamti i bahatu vladu predvođenu ‘crvenim’, i tzv. Bošnjačko jedinstvo i akciznu koaliciju i mnoge druge prevare predvođene istim akterima i zato se snažno okreće novoj politici i odgovornim liderima srednjeg puta koji žele stabilizirati zemlju i izgraditi institucije za sve, a ne samo za partijske poltrone ili porodične kandidate. Prvu poruku je narod poslao na zadnjim lokalnim izborima kad su Kasumović i drugi nezavisni kandidati pobijedili u svojim općinama i gradovima i uvjeren sam da će se takva poruka, podrške novoj politici, u oktobru ove godine prenijeti i na cijelu BiH”, izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka.

Vezani članci

Košarac poziva Šarovića da Mektića izbaci iz SDS-a: Nije se usprotivio prijedlozima da BiH ima jednog predsjednika

Visokoin.com

Od ponedjeljka u BiH stiže promjena u saobraćaju, kazne će biti do 500 KM

Visokoin.com

SNSD dolazi u Parlament BiH

Visokoin.com

Uvredljivi grafiti na prostorijama Žena u crnom u Beogradu

Visokoin.com

PSBiH: Poslanici iz RS dolaze da glasaju o smjeni ministra odbrane BiH

Visokoin.com

Britanska doktorica podržala Đokovića zbog vakcine, izazvala brojne reakcije

VISOKOIN.COM