Šešelj: Radikali će ići sami protiv svih

Lider SRS Vojislav Šešelj kaže da nije zadovoljan izbornim rezultatima jer su očekivali više, ali da je narod procijenio da toliko vrijede.

“Mi ćemo građanima ispuniti očekivanja”, poručio je Šešelj.

“Povratili smo status parlamentarne stranke, za govornicom ćemo pokazati da smo superiorni u odnosu na protivnike. Situacija je teška, tako da možemo opet očekivati izbore za dvije godine”, rekao je lider SRS.

Govoreći o ranijim nastupima SRS u parlamentu, kada je bilo incidenata i nedoličnog ponašanja, Šešelj je rekao da su se poslanici radikala tako ponašali samo onda kada im je vladajuća većina uskraćivala neka prava.

“Sjetite se kako su se ponašali u Skupštini i kako smo mi reagovali. Što se tiče kompetentnih nama nije bilo ravnih, kada su nam uskraćivali pravo na govor i druga prava morali smo da reagujemo na određeni način. Trudićemo se da Skupština bude pristojnija, podići ćemo nivo ozbiljnosti rasprava, tokom ovih godina slušali smo govore nekompetentnih poslanika”, kaže Šešelj.

On je rekao da će sada, pošto su ušli u Skupštinu, režim biti na udaru, misleći na SNS i Vučića, ali i istakao da “neće zaboraviti ni Tomislava Nikolića”.

“Radikali će biti sami protiv svih”, rekao je Šešelj.