da block

Šest biljaka koje prirodno povećavaju grudi

da block

Velike grudi su mnogima poželjna stvar, kako muškarcima tako i samim ženama. Plastične su operacije postale moda, no priroda ipak najbolje daje, pa donosimo najbolje savjete o biljkama koje nisu uobičajene, a imaju snažan učinak na veličinu grudi.

Prva je na listi piskavica, sjemenka porijeklom iz Grčke. Sjemenke možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci, a treba ih potopiti u vodu preko noći. Drugi dan vodu u koju su sjemenke ispustile svoje hranjive tvari masirate grudi, prenosi Metro.com.

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i snaži reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima napretek.

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava razinu estrogena u tijelu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mlijeka kod dojilja.

Sladić takođe sadrži iste sastojke kao i komorač, pa je i učinak jednak.

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, no sastojci u njoj utječu na rast grudi, pa je možete početi češće koristiti u te svrhe.

Za kraj, tu je Pueraria mirifica, biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, no uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi, jer ispunjava i učvršćuje grudi.

(VisokoIN)