Severina objavila spot za pjesmu “Italiana”

Spot je sniman na na nekoliko lokacija, odnosno na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, krovu Westgate Shopping Citya, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici, bazenima Ville Breg u Vršcu te beogradskom splavu “Play”. Styling potpisuje Petar Trbović, make-up Saša Joković, a frizuru Martin za Frizer Ruža.

“Italiana”, Severinin treći singl s nadolazećeg albuma, za koji su muziku i tekst napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, doživio je svoju videopremijeru.

Nakon što je pjesmu premijerno izvela početkom juna u finalu regionalnog Survivora, “Italiana” je u vrlo kratkom roku srušila sve rekorde – postala je prva pjesma s ovih prostora koja je u prvom danu na YouTubeu preslušana pola miliona puta. Da bi se svojim fanovima odužila za takvu reakciju na pjesmu, Severina je odlučila snimiti spot gdje je zajedno s fanovima pleše već prepoznatljiv Italiana ples, čiju je koreografiju osmislila Ivona Brnelić.

Spot je sniman na na nekoliko lokacija, odnosno na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, krovu Westgate Shopping Citya, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici, bazenima Ville Breg u Vršcu te beogradskom splavu “Play”.

“Jako sam sretna što smo snimili ovaj spot i što izlazi baš na početku školske godine da se djeca vesele. A i ja isto, kad vidim radosna lica svih koji su sudjelovali u njemu. Toplo im se svima zahvaljujem”, rekla je Severina.

Režiju spota i ovoga puta potpisuje Darko Drinovac, Severinin dugogodišnji saradnik.

(VisokoIN)

Unesite komentar