Službeni blogeri na PROACTIVE 2012

Osmi PROACTIVE, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću koju organizuje agencija PRIME COMMUNICATIONS, ove godine poziva i blogere da se prijave na skup koji će okupiti PR stručnjake iz BiH i regije. Izabrani službeni blogeri dobivaju besplatnu kotizaciju za konferenciju.

“Naš tim i ove godine priprema program sa predavačima iz regije koji su u svojim oblastima postigli izvanredne rezultate i koji će učesnicima konferencije prenijeti praktična iskustva iz oblasti online komunikacije, krizne i interne komunikacije, upravljanja ljudima, stvaranja balansa u stresnom okruženju, društveno odgovornog poslovanja, ali će govoriti i o drugim temama značajnim i korisnim za PR-ovce. Pošto su blogeri nova i izuzetna važna ciljna skupina za sve koji se bave komunikacijom PROACTIVE će ove godine imati po prvi put temu odnosi sa blogerima i službene blogere konferencije”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.

Osmi PROACTIVE će se održati od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari. Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.proactive.ba.

(VisokoIN.com)