da block

Snimak prestravljenog oca u zabavnom parku

da block

Bila je to najveća noćna mora Stevea Fuehna, ali je odlučio pretrpjeti strah za ljubav svoje kćerke. Urnebesno smiješni video snimak na kojem je prikazan otac sa kćerkom u zabavnom parku pokupio je simpatije mnogih. Video je snimljen prije godinu dana u zabavnom parku u Tennesseeju.

Snimak prikazuje oca koji se odvažio na vožnju u zabavnom parku, uprkos svom strahu od visine. Njegova kćerka je željela da se vozi, no morala je biti u prisustvu odraslih. Kako nije bilo njene majke, otac nije imao izbora.

Ipak, bilo je strašnije nego što je on mislio. Na snimku se vidi kako se djevočica Grace zabalja, dok njen otac vrišti od straha.

“Nikad više Grace Elizabeth!”, vrištao je za vrijeme vožnje, međutim, čim su sišli na zemlju predomislio se i na kćerkino pitanje da li će ponoviti uzbuđenje. rekao je: ”Hajde, učinit ću to ponovo”,

Kasnije se pojavio i u NBC emisiji Today Show i priznao svoj strah od visine: ”Grace je željela ići na vožnju, moja supruga nije bila s nama, a u zabavnom parku je nisu je htjeli pustiti samu pa sam pomislio da valjda ne može biti toliko strašno”.

Ipak, vrištao je tako glasno da su morali zaustaviti vožnju kako bi sišao. Međutim, Grace se toliko svidjela vožnja, da je željela da je ponovi.

Priznao je da mu je trebalo nekoliko sati da se oporavi od uzbuđenja.