0.5 C
Visoko
23. Januara 2022.

ŠOK PRIZNANJE U EMISIJI! Kristina trudna sa Kristijanom!

U emisiji “Pitanja novinara” Kristina Spalević i Kristijan Golubović su odgovarali na pitanja.
Jedno intimno pitanje, o čemu ste bez bubica razgovarali u pabu, budite iskreni – počeo je Darko.
Ja sam je danas izvrijeđao, došla je tu da porazgovaramo, bilo bi neumjesno da ponavljamo to deset puta, bilo joj je teško. Ganulo me je što se toliko iznervirala. Bez bubica da ne bismo ponavljali – rekao je Kristijan.

Ne bih ništa dodala, nisam imala neku posebnu nameru – pričala je Kristina.

Kristina, pitaću te direktno. Da li je jedna od tema bila i tvoja sumnja da si u blagoslovenom stanju? – pitao je Darko.

Jeste, provlačili smo to – rekla je Kristina.

To je blaga priča, ako sa nekim vodiš ljubav, možeš da očekuješ i to. Omaneš ponekad kad završavaš u djevojku kad ti je slatko. Pričali smo, ona je rekla da je trebalo da dobije, da nije dobila. Da su joj grudi drugačije. Znači čuli ste, čim pitaš, znači da je razotkriveno. Nisam htio da se zna. Ja sam sto puta dobio ponudu od djevojke, pumpaj, nisi obavezan… – govorio je Golubović.

Ja nisam takva. Meni je jako neprijatno da pričam o ovome… Nesigurna sam, zato što, dešavaju mi se i loše stvari u poslednjih 15 dana. Nisam sigurna da li moje promene u ponašanju i raspoloženju dolaze odatle. Non-stop mi se spava, jedem kao mećava, često idem u WC. E, sad. Postoji i stres koji mi se nakuplja duže vrijeme, ne znam da li je zbog toga… Ciklus mi kasni, ne mnogo, ali u principu, kod kuće po meni može da se navije sat. Primećujem nešto. Može da bude i PMS – istakla je pjevačica.

Ako budeš saznala da zaista nosiš Kristijanovo dijete, da li bi te to obradovalo? – pitao je Darko.

I jedno i drugo, imamo svađe u posljednje vrijeme, ovo danas… Ne znam koliko ću se oporaviti. Htjela sam za par dana da tražim test za trudnoću – rekla je Kristina.

Unesite komentar