Šokantni skandal: Ko je žena koja je razbjesnila Sidrana – “ona je kao kredit, jednom uzmeš deset godina vraćaš”!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Zašto se baviš spletkarenjem o Sidranu ? Zašto svoje gadosti razašilješ mojim prijateljima, časnim i poštenim ljudima ?

Otkud ti drska i primitivna misao da ti imaš pravo tim ljudima određivati s kime se smiju, a s kime ne smiju družiti? Otkud ti stupidna misao da mene možeš difamirati rasturanjem snimka u kojemu o meni bljuvotine lije prononsirani četnik, bivši filmski režiser ? Pa za mene bi pogubno bilo da on o meni nešto lijepo govori!

Ovo je jutros na svom Facebook profilu objavio najpoznatiji bh. pjesnik i scenarist Abdulah Sidran u kuliminaciji, po svemu sudeći, bitke protiv Irine Lovrić, bivše uposlenice Fonda za povratak BiH. Naime, Sidran je Lovrić koja je godinama tvrdila da je izložena mobingu i zlostavljanju u državnoj agenciji pomagao da svoj slučaj iznesene u javnosti, međutim, došlo je očito do žučnog sukoba pri čemu Sidran sada optužuje Lovrić da je prevarantica, a ona njega da ju je pokušao napasti. Posljednjih dana, nerijetko Sidran na FB iznosi detalje prave drame.

– Je li ti to vrana (ti znaš koja) popila mozak, ili te totalno sludila borba da se pred sarajevskim sudovima odbraniš od optužbi za teški privredni kriminal ?
Da li je tačna prognoza jednog eksperta za ‘slučaj Hasne Ljubović’ da si spakovala kofere i da ćeš uskoro strugnuti u ‘komšiluk’ ? Bilo bi to jako dobro – navodi Sidran danas.

Stvari su otišle korak dalje kada je Sidranu opljačkan stan, te su mu na internetu upućene i prijetnje smrću!

DIREKTNE PRIJETNJE SMRĆU SA PROFILNE STRANICE HOŠTAPLERKE IRINE LOVRIĆ. Fejsbuk se može smatrati neobaveznom igrarijom na kojoj je moguće i dopušteno svašta, ali ako se na stranicama Irine Lovrić – umjesto odgovora na postavljena pitanja o njenoj prevarantskoj djelatnosti – trajno pojavljuju svakojake prijetnje onima koji je raskrinkavaju i članovima njihovih porodica, onda je đavo uveliko odnio šalu. Takvih je prijetnji lično meni, od februara 2016. do danas, objavljeno desetine, a evo kako izgledaju današnje, u kojima se, uz psovanje djece, prijeti SAČEKUŠAMA U MRAKU i ROKANJEM PO GRADU ! Za one koji znaju da je prevarantica I. Lovrić potekla iz kriminogenog socijalnog miljea i sa istim ostala u svakodnevnim prisnim odnosima i vezama – ovdje nema nikakvog iznenađenja. Ostali, prije čitanja ovog faksimila, neka popiju kakav aspirin za smirenje – poručio je Sidran prije nekoliko dana.

No, nisu rijetki i komentari koji kritiziraju Sidrana zbog iznošenja prljavog veša na društvenim mrežama. Ali, i za njih Sidran ima odgovor:

Epajebiga. ZASKOČI TE DRUMSKI RAZBOJNIK, OPLJAČKA, IZDEVETA, TI O TOME NAPIŠEŠ TEKST, A ČARŠIJA KAŽE: ŠTO MU JE TO TREBALO, NIJE TO NJEGOV NIVO…“

Irina Lovrić je u BiH na nekoliko javnih događaja predstavljena kao „zvizdačica“, a zbog toga što je prijavila navodnu korupciju u Državnog fondu koji dijeli novac za povratak. Međutim, Sidran smatra da su njene optužbe ogoljene te da se radi o prevari. Evo šta kaže za svoj odnos sa Lovrić:

slučaj ‘irina lovrić’ KAO DUGOROČNI KREDIT. JEDNOM UZMEŠ, DESET GODINA PLAĆAŠ !

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.