SOMERSBY&MAGACIN KABARE – Nezaboravna druženja i ovog proljeća i ljeta!

Somersby i Magacin Kabare su bili jako sretni prošlog ljeta što su se družili sa vama na zabavama, koje je upravo osmislio Magacin Kabare, a na kojima se, sjećate se, uživalo u novom okusu, u našem Somersby Apple Cider-u.

Lord i Lady Somersby u toplim ljetnjim noćima Sarajeva, Mostara i Banja Luke sa svojim brojnim gostima uživali su u zvucima ritmova 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća uz nezaboravan okus pića koje je obilježilo ljeto 2011. godine u BiH.

I nakon tih fantastičnih zabava o kojima se, ne budimo skromni, uveliko pričalo, mi i Magacin Kabare nastavljamo donositi zabavu kroz projekat SOMERSBY VAM PREDSTAVLJA: MAGACIN KABARE ON TOUR.. Svi vi koji dođete na dvosatni kabare show, imat ćete priliku uživati u predstavi talentiranih profesionalaca, a možda i sami biti njenim dijelom. Ali, morate doći i sami provjeriti! I to u srijedu, 25. aprila/travnja 2012. godine u Art House Cinema Kriterion u Sarajevu. Somersby i Magacin Kabare pripremaju nezaboravni dvosatni show koji će početi u 21 sat i trajati i trajati, tako da se svi oni koji su željni dobrog provoda mogu pridružiti!

Naravno, sve to uz pjenušavo osvježenje Somersby cidera koji je uvijek sa vama u trenucima zabave. SOMERSBY VAM PREDSTAVLJA: MAGACIN KABARE ON TOUR će u narednih pet mjeseci gostovati u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli.

(VisokoIN)