Spavala s maminim momkom i rodila mu dijete

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Dok se srpska voditeljica Ljuba Pantović (34) takmičila u srpskom reality showu “Farma”, njena kćerka, Aleksandra Subotić (17), ostala je trudna s njezinim momkom Aleksandrom Čabarkapom (33). Uprkos početnim negiranjima maloljetnice da je u drugom stanju, u srijedu je u osmom mjesecu trudnoće na svijet donijela djevojčicu, piše srpski “Svet”.

Maloljetnica se spetljala s Čabarkapom nakon što ga je njena majka prije odlaska u “Farmu” zadužila da se brine o njoj.

– Djevojčica je rođena s 2,2 kilograma u Gradskoj bolnici pa su majka i ona prebačene u Institut za majku i dijete. Sada su dobro, ali još nisu dali djevojčici ime. Majka hoće da se zove Magdalena, dok Aleksandrin otac Karađorđe želi da joj daju ime Vasilica – rekao je Srboljub Subotić, brat bivšeg supruga Ljube Pantović.

Nakon što je voditeljica saznala za vezu svoje kćerke s njenim momkom, posvađala se s njom i izbacila je iz kuće. Aleksandrin otac izjavio je da se neće odreći kćerke i da će prihvatiti unuku bez obzira na to ko joj je otac, dok Ljuba nije imala komentara.

Novopečeni otac Čabarkapa trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru, a vijest da je postao otac saznao je od odvjetnika.

Čabarkapa je uhapšen u avgustu zbog sumnje da je pokušao ubiti Karađorđa Subotića, bivšeg supruga Ljube Pantović i Aleksandrinog oca, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji je automobil postavio eksplozivnu napravu, piše srpski “Kurir”.

Osim toga, Čabarkapa se tereti za iznude, razbojništva, palež i nedozvoljeno nošenje oružja. Inače, Čabarkapa je oženjen i sa suprugom ima četvero djece.

(VisokoIN)

Više vijesti