Srbin daje najviše novca za nevinu djevojku

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Amerikanka koja se skriva ispod lažnog imena i prezimena Elizabeth Raine (27), te koja je također odlučila dati svoju nevinost strancu koji ponudi najveći iznos, ipak je otkrila lice.

Studentica medicine je dosad na svojoj stranici objavljivala fotografije koje su bile cenzurirane, međutim Huffington Postu je proslijedila nekoliko njih na kojima nema intervencije.

Budući da je tako potvrdila da je doista zgodna kao što je napisala na stranici, Raine će vjerojatno privući još više zainteresiranih premda su dosadašnji ‘kupci’ bili izdašni.

Nude joj lijepe novce

Naime, u ovome trenutku u utrci vodi izvjesni Damir iz Srbije s ponudom od 300.000 američkih dolara (1.64 milijuna kuna), no pitanje hoće li još dugo biti tako budući da je u međuvremenu stigao iznos od 550.000 dolara za koji Raine čeka potvrdu da ima pokriće.

”Na ovakvo što sam se prije svega odlučila iz financijskih razloga, ali poticaj su mi bili i avantura, erotizam, skandal”, otkrila je za Huffington Post djevojka kojoj je majka umrla kada je imala samo 10 godina i koja odbija psihoanalize u kojima stoji da je emotivni krah razlog zašto je još uvijek djevica.

”Baš naprotiv. Ta me tragedija učinila suosjećajnijom, snažnijom, motiviranijom i slobodnijeg duha. Zapravo sam vrlo zaposlena djevojka, koja je izbirljiva i kojoj dečki nikada nisu bili prioritet”, kazala je Raine, pa dodala da će pobjednik aukcije morati poštovati nekoliko njezinih zahtjeva.

Žene ne dolaze u obzir ma koliko nudile

Najprije će morati dokazati da ne boluje od bilo koje od prenosivih spolnih bolesti, a potom i obećati da će tijekom seksa nositi kondom. Također neće smjeti biti pijan ili drogiran, pogotovo nasilan, a neće mu biti dopušteno ni da inzistira na analnom seksu.

Ipak, s Raine će se smjeti ljubiti budući da junakinja priče ne odbija mogućnost da sve preraste u nešto ozbiljnije, možda čak i romantičnu vezu.

Žene, dodajmo, ne mogu pobijediti na aukciji koja traje do 7. svibnja ma koliko nudile, a najizdašniji muškarac će s njom morati ‘potegnuti’ do Australije jer Raine ne želi upasti u nevolje s američkim zakonima.

(VisokoIN)

Više vijesti