Šta muškarci misle o seksu, ljubavi, prevari…

Ući u muški mozak san je većine žena, a Christopher Brya i Miguel Almaraz, autori knjige pod nazivom “WTF are men thinking” nisu ni sanjali da će njihov jednostavni eksperiment privući čak 250000 odgovora. Informacije su jako zanimljive, ponekad čak i zastrašujuće, a prema njima, muškarci imaju ovakve stavove.

O prevari…

Na pitanje bi li prevarili ženu ili djevojku kada bi znali da će se moći izvući, čak je 80 posto muškaraca odgovorilo negativno. Ako je veza dobra, nemaju potrebu varati, barem tako kažu. Brya ipak upozorava da jedan od petorice muškaraca priznaje kako bi prevarili kada bi bili sigurni da neće biti uhvaćeni.

O romansi na poslu…

Muškarci su relativno otvoreni za flert na radnom mjestu, a čak im nije problem niti imati šeficu ili kolegicu koja zarađuje više od njih. Ipak, tri četvrtine njih je reklo kako ne bi ulazilo u uredsku romansu, jer si ne bi htjelo komplicirati život.

O njenoj zaradi…

Ideja o muškarcu koji ne voli žene koje zarađuju više od njega je poprilično zastarjela. Muškarcima to više nije tako važno, pa je 88 posto njih sasvim otvoreno za vezu sa ženom koja donosi više novca u kuću.

O maženju…

Ovaj podatak bi vas mogao šokirati: Čak 93 posto muškaraca kaže kako se obožava maziti. Almaraz ipak upozorava da su ovi odgovori anonimni, te da bi muškarci vjerovatno drugačije odgovorili kada bi to morali učiniti pred prijateljima.

O drugom sastanku…

Muškarci su složni: Arogantna djevojka sigurno nije neko s kim će se htjeti ponovno naći, a uz bahato ponašanje, odbijaju ih i djevojke koje za vrijeme sastanka prčkaju po mobitelu.

O našim bivšim dečkima…

Muškarci jednostavno ne žele slušati o našim bivšim vezama: oko 25 posto njih kaže kako ih ne zanimaju nikakve informacije o našoj prošloj vezi, jer je to sasvim nevažno. Iznimka su bivši dečki s kojima imamo dijete, jer je ono ipak veliki faktor u razgovoru.

(VisokoIN)

Unesite komentar