Šta se dešavalo u vikendici: “Buba Corelli nije konzumirao drogu”

Sve što je jučer u Kantonalnom sudu u Sarajevu kazala svjedok Tužilaštva, M. S. iz Vogošće, išlo je u prilog muzičaru Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Corelli, optuženom da je kao član grupe učestvovao u kupoprodaji droge.

Na jučerašnjem ročištu Šemsi i Murisu Osmiću, Almiru Bozaliji i Amaru Hodžiću, koji još nisu sklopili sporazume o priznanju krivnje sa Tužilaštvom, pojavila se samo svjedokinja M. S., dok ostali nisu ni preuzeli pozive. Ona je ispričala da ne zna kada je upoznala Bubu Corelija te ju je tužiteljica Šejla Herceglija podsjetila da je to bilo 2014. godine prilikom proslave Nove godine u vikendici mladića koji se družio s njenom drugaricom, piše Oslobođenje.

Svjedokinja ispričala da je nastavila druženje s optuženim pjevačem u Vogošći u kafiću pored studija koji je Hodžić držao skupa sa Jasminom Fazlićem.

Svjedokinja se nije mogla sjetiti svoje izjave koju je dala u FUP-u, kada je izjavila da su tokom jednog susreta u junu 2015. u kafiću Bubi Corelliju prišli konobar Mirza Alagić i jedna djevojka, kazavši mu da su nabavili nešto. Ona je tokom saslušanja u FUP-u kazala da je znala da se radi o džointu, te da je Corelli izašao s njima i zapalio džoint. Jučer se ovoga nije mogla sjetiti.

Dodala je da pred njom Amar Hodžić “nikad čak nije ni alkohol pio jer to nije dobro za nju” i da nikad nije vidjela da konzumira drogu. Suđenje se nastavlja 3. oktobra.

Vezani članci

Marjanović oštro odgovorio Čavari: Vi ste samo legitimni predstavnici svojih osobnih i stranačkih HDZ interesa

Visokoin.com

ŠOK PRIZNANJE U EMISIJI! Kristina trudna sa Kristijanom!

Visokoin.com

Hadžić: Demografsko istrebljenje

Visokoin.com

Uhapšen suprug Alise Mutap zbog prijetnji smrću Murizu Memiću

Visokoin.com

EU: Od iduće godine u automobilima obavezna crna kutija

Visokoin.com

Dodik: Ako FBiH može u NATO bez nas, neka sutra uđe, da vidimo kako će

VISOKOIN.COM