Stampedo zbog srbijanske kraljice TikToka, djeca opkolila zgradu, pa je dozivala

Sportistkinja i fitnes model Sara Damnjanović (22), popularna na TikToku i Instagramu, gostovala je u Mladenovcu na obilježavanju Dječije nedjelje, a njeni fanovi napravili su potpuni haos zbog Sarinog dolaska – prenosi Telegraf.rs.

Damnjanovićeva se danas, 5. oktobra, pojavila na zakazanom druženju sa fanovima na Gradskom trgu u Mladenovcu. Okupljeni ispred općine, čekajući Saru da izađe, skandirali su njeno ime i dozivali je.

– Saro, izađi! – uzvikivala su okupljena djeca, a influenserka se nešto prije podneva pojavila pred nešto više od stotinu djece, koji su bili uzbuđeni zbog druženja sa njom.

Podsjetimo, javnost je u početku negodovala zbog Sarinog gostovanja u Mladenovcu, zbog zabune da će gostovati po školama, gdje će biti predavač, ali je ona sve razjasnila. Sara niže sportske uspjehe, uspjehe u svijetu mode, učvršćuje stazu u svijetu glume i ističe da sebe najmanje vidi kao “tiktokera i influensera”.

Saru na TikToku prati 1,9 miliona ljudi, a o njenoj popularnosti svjedoči stampedo djece u Mladenovcu, kao i prije nekoliko dana u Obrenovcu gdje je gostovala.

Ona je prvi balkanski tiktoker po broju pratilaca, a njeni snimci dostižu i više od milion lajkova. Međutim, Sara nije popularna samo na TikToku, već i na Instagramu na kojem je prati 600.000 ljudi – navodi Telegraf.rs.