Stanija Dobrojević zavela Dodikovog sina Igora?!

Starleta je nedavno boravila u Crnoj Gori, gdje se zbližila sa Igorom (25), sinom predsjednika Republike Srpske. Kako Alo saznaje od izvora bliskog bivšoj učesnici “Survivora”, šarmantni mladić je već duže vrijeme mjerkao Staniju, a kada ju je napokon spazio u jednom crnogorskom baru na plaži, bacio se u akciju.

Kako otkriva izvor Alo-a, dok su sjedili u klubu, Igor je džentlmenski poslao šampanjac za Stanijin sto, a njoj se taj gest veoma dopao:

– On je, kako sam čuo, već duže vrijeme zagrijan za Staniju. Vidio je na televiziji i dopala mu se. Kovao je planove kako da dođe do nje, a onda su se sreli u Crnoj Gori. Poslao joj je šampanjac iako je bila u muškom društvu. Pošto su se drugari bunili zbog flaše “moeta”, Stanija je rekla konobaru da vrati piće, ali joj je on rekao da ne smije. Potom mu se zahvalila na piću, a onda je uslijedilo upoznavanje – tvrdi sagovornik i nastavlja:

– Više od sedam dana, koliko je Stanija boravila u Crnoj Gori, oni su bili zajedno, izlazili, a u jednom noćnom klubu ih je čak neko i uslikao, pa je Igor rekao svom obezbjeđenju da uzmu aparat i obrišu fotografije. Njemu popularnost nije potrebna i želi da uživa u novoj emotivnoj vezi. Od kako se Stanija vratila u Beograd, Igor je svaki dan zove, čuju se po nekoliko puta na dan i stalno govori kako mu nedostaje, a ni ona nije ravnodušna – rekao je izvor blizak ovom novopečenom paru.

U želji da provjere ovu informaciju, novinari Aloa pozvali su starletu, a odskora i pjevačicu, da prokomentariše navode.

– Istina je da smo se upoznali u Crnoj Gori. Dok sam sjedila u klubu “Stefan Braun”, poslao mi je šampanjac. Samo ću vam reći da je to jedno lijepo poznanstvo – kroz osmjeh je rekla Dobrojevićeva.

Izgleda da je Stanija baš prava sretnica, jer se Igor Dodik dopada mnogim djevojkama, a čak je procurila i informacija da je predsjednikov sin spreman za ženidbu. Mediji su objavili da će se Igor Dodik nakon duže veze, oženiti lijepom Arijanom Demirović iz Bihaća, inače kćerkom Irfana Demirovića, nekadašnjeg fudbalera bihaćkog Jedinstva. Ovu vijest brzinom svjetlosti demantovali su članovi porodice Dodik, rekavši da je Igor mlad za ženidbu i da od toga nema ništa. Vidjećemo hoće li Stanija uzdrmati ovu odluku porodice Dodik.

O najnovijoj romansi svoga sina Igora sa srpskom starletom svoj diplomatski komentar dao je i ponosni otac, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Kada mu je da je riječ o Igoru, predsjednik Republike Srpske bio je iznenađen.

– O mom sinu? Šta je sa mojim sinom? – upitao je Dodik, a kada je upitan za komentar o novoj snajki, predsjednik RS se zbunio:

– Pa ne znam, shodno tome, razmišljaćemo kada za to dođe vrijeme. Ja sada imam važnijeg posla – rekao je predsjednik koji je otkrio i da ga ne zanima što su Stanija i Igor u vezi.

– Ne zanima me to. Na sastanku sam – završio je razgovor Milorad Dodik, dok do Igora nije bilo moguće doći.

(VisokoIN)