Stanivuković objavio video svađe u restoranu u kojem mu Dodik navodno psuje majku

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković objavio je danas video u kojem mu Milorad Dodik navodno psuje majku.

Stanivuković je ranije opisao incident u restoranu Narodne skupštine Republike Srpske. Naime, PDP-ov poslanik tvrdi da mu član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a u ponedjeljak opsovao majku.

Stanivuković i Dodik su nakon navodnog psovanja ušli u verbalni konflikt, a u videu se također implicira psovanje mada se ono ne čuje.

“Kad mi je Dodik dobacivao prišao sam mu dok je sjedio i pogledao ga odzogo. Bio je kao miš, mali miš. I on i Lukač su za mene mali miševi”, naglasio je ranije Stanivuković.

Poslanik PDP-a se jučer našao u središtu incidenta kada ga je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač udario za vrijeme govora u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Razlog su bile zastavice NATO-a kojima je Stanivuković mahao, a koje su kod Lukača izazvale gnjev.

incident u restoranu se desio za vrijeme pauze prije incidenta sa Lukačem. Pored spomenutih sukoba, Stanivuković se posvađao i sa premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Podsjetimo, Narodna skupština Republike Srpske je kasno sinoć nakon višesatnog zasjedanja usvojila je Informaciju o dokumentu Program reformi Bosne i Hercegovine uz zaključke klubova stranaka koje čine vladajuću većinu.

Unesite komentar