Starleta iz BiH Sabina Began tvrdi da nosi dijete Silivia Berlusconia

Njemačka starleta bosanskog porijekla Sabina Began, prozvana “Queen bee” zbog toga što je organizovala orgije Silvia Berlusconia, izjavila je u intervjuu novinama “Fato kvotidijano” da je trudna sa njim.

Njemačka starleta bosanskog porijekla Sabina Began, prozvana “Queen bee” zbog toga što je organizovala orgije bivšeg italijanskog premijera Silvia Berlusconija, izjavila je danas u intervjuu novinama “Fato kvotidijano” da je trudna sa njim.

Ona je na pitanje da prokomentariše glasine da bi Berlusconi mogao biti otac njene bebe odgovorila: “Jednostavno je, spavala sam samo sa njim”.

Beganova je poreklom iz BiH i njeno pravo prezime je Beganović.

Berlusconi (75) nije komentarisao ovu tvrdnju, a Beganova (38) nije htjela da kaže kakva je bila njegova rekacija, ali je dodala da je on trenutno “vrlo depresivan” i da jedva čeka da se vrati na političku scenu.

“Za njega je politika način da napuni baterije”, rekla je ona.

Njeno ime se u italijanskoj štampi dovodi u vezu sa žurkama koje je Berlusconi pravio u svojim rezidencijama u Sardinji i Rimu, na kojima je veliki broj mladih žena izvodio striptiz, što je on lično zvao “burlesknim takmičenjima”, navodi AFP.

(VisokoIN/Tanjug)