Što žene stvarno žele u krevetu

Koliko smo zadovoljni seksualnim životom? I što stvarno trebamo u krevetu? To nisu nova pitanja, ali anketa magazina FITNESS i Yahoo! Shinea provedena među odraslim Amerikancima ponudila je neke zanimljive odgovore.

U anketi je sudjelovalo hiljadu osoba između 18 i 64 godine diljem SAD-a, koji su fokusirajući se na želje i ponašanje među plahtama otkrili zanimljive stvari o tome kako žene vide svoj seksualni život.

Rezulati su pokazali da žene češće nego muškarci loš seksualni život smatraju razlogom za prekid veze i još jednom potvrdili da su žene itekako seksualna bića.

Evo nekoliko zaključaka ankete:

Za poticanje seksualne želje najbolji su večera i vino

Ako tražite nešto što će vas brzo oraspoložiti za seks, okrenite se staromodnom receptu – večeri. Većina muškaraca i žena rangirala je večeru i vino iznad seksi filma, seksi poruka ili telefonskog poziva. Ipak, došlo je do generacijskog jaza kada je u pitanju mobilna komunikacija. One mlađi, između 18 i 34 godine, češće uzbude SMS-ovi ili pozivi od onih starijih.

Verbalna afirmacija jako je važna

Gotovo polovina žena, 44 posto, kaže kako ih uzbuđuje kada im partner kaže – volim te. Samo 26 posto ima istu reakciju na ‘jako si seksi’.

Ljudi žele više vremena za seks i…spavanje

Na pitanje na što bi iskoristili dodatne sate u danu, 35 posto kaže na ‘sjajan seks’, dok 20 posto kaže da bi nadoknadili san. Samo bi nekolicina vrijeme iskoristila na vježbanje ili zaostatke na poslu. Ipak, muškarci su dvostruko više od žena birali seks.

Dovoljne su 42 minute

Na pitanje koliko im traje vođenje ljubavi, prosječan odgovor je 42 minute. Muškarci su češće izjavljivali da je trajalo dulje (oko 45 minuta) od žena (39 minuta). Pokazalo se da i onima koji nisu u vezi, seks traje dulje (oko 45 minuta). I dok je 65 posto žena zadovoljno trajanjem seksa, muškarci su ipak zadovoljniji.

Žene vole seksi razgovore

Gotovo polovina (42 posto) ispitanih žena kaže kako je sa romantičnim partnerom vodila ‘prljave’ razgovore preko telefona.

Većina žena ima dosljedan seksualni život

Čak 65 posto žena je izjavilo kako imaju seks jednom do tri puta nedeljno.

(VisokoIN)

Unesite komentar