-14.5 C
Visoko
25. Januara 2022.

Studentski paket Sparkasse banke: Sve potrebne bankarske usluge na jednom mjestu

Uplata stipendije, džeparca, naknada za honorarni rad, plaćanje knjiga, stanarina, računa i drugih životnih troškova samo su dio finansijskih aktivnosti studenata. Imajući u vidu specifične potrebe i mogućnosti ove populacije, s ciljem da im olakša pomenute brige i školovanje, Sparkasse banka nudi Studentski paket, koji ima sve potrebne bankarske usluge na jednom mjestu za samo 0,99 KM mjesečno.

U okviru ovog paketa studenti na raspolaganju imaju:

– Otvaranje i vođenje Tekućeg/deviznog računa
– Izdavanje Debitne kartice
– Prijem izvoda e-mailom
– mBanking uslugu

Nakon otvaranja tekućeg računa, na koji stižu redovna ili povremena primanja, studenti dobijaju i Mastercard debitnu karticu sa kojom mogu plaćati bilo gdje u zemlji ili svijetu, a podizanje gotovine je bez naknade na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupe u svijetu.

Putem mbanking usluge studenti mogu vršiti sva plaćanja, a dostupna im je i usluga Slikaj & Plati, sa kojim se plaćanje režijskih računa vrši jednostavnim fotografisanjem računa.

Za veću uštedu troškova, u ovoj banci su kreirane posebne tarife plaćanja školarine i to 1,00 KM za uplate unutar banke te 1,60KM za transakcije izvan banke.

Više informacija o Studentskom paketu možete pronaći na web stranici Sparkasse banke.

Unesite komentar