Tajne žena koje znaju kako se to radi

Nikakav poseban trud nije vam potreban da bi uživale u seksu i da bi vam na licu blistao onaj zadovoljan osmijeh koji poručuje – da seksala sam se i bilo ja vrhunski!

Svaka žena koja zna kako uživati u seksu ima svoje omiljene poze za postizanje još boljeg užitka – imate li vi svoje? Otkrijte ih čim prije, ako još niste.

Za vrijeme seksa zaboravite na vaš celulit i na guzu koja više ne stane u vaše omiljene traperice. Prihvatite već jednom svoje tijelo i uživajte u njemu.

Seks u krevetu je precijenjen. Zaskočite vašeg partnera u kuhinji ili obavite to na podu u dnevnoj sobi.

Zapamtite da ostali nemaju više seksa i boljeg seksa od vas. Iako mnogi parovi tako misle, u svakoj vezi je drugačije. Ne zamarajte se s tim. Radije više puta preuzmite inicijativu!

Neugodno vam je tražiti od partnera da vam u krevetu ispuni neku želju? Vjerujte, takva pitanja vrijedna su neugodnosti.

I opet ono dobro staro pravilo za slučaj da ste ga zaboravili – što se češće seksate, to ćete još više seksa htjeti!

Masturbiranje nije namijenjeno samo onima koje nisu u vezi. Kao prvo, kada ste samu sebe razočarale, a kao drugo muškarci vole gledati partnericu kako to radi, vrlo brzo će vam se htjeti pridružiti.

Ako brinete oko toga hoćete li doživjeti orgazam, to je najbolji način da ga ne doživite.

Vjerovali ili ne, planirani seks može biti bolji od spontanog. A dogovor od nekoliko dana apstinencije savršena predigra. Razmislite o tome!

Ako još niste – došlo je vrijeme da se pažnju posvetite Kegelovim vježbama. Kegelove vježbe pomažu ojačati dno zdjelice, a rezultati uključuju i bolji seks!

(VisokoIN)