Telemach: Povećali smo brzine Interneta, uvodimo novi Mix paket!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Obaviještavamo pretplatnike da smo od 1.12.2013 povećali brzine svih internet paketa, ovog puta s naglaskom na upload brzine, čime je omogućena lakša razmjena velikih dokumenata i sadržaja kako u privatne tako i u poslovne svrhe. Trenutno su u ponudi paketi od 10/1,5 Mbps -100/5 Mbps sa paketom 15/1,8 Mbps i Wi-Fi ruterom već osnovnoj Duo i Trio MIX ponudi. Ovim Telemach još jednom potvrdjuje svoj liderski status na tržištu internet usluga.

Kako Telemach na prvo mjesto stavlja potrebe pretplatnika odlučili smo u ponudu MIX paketa uvrsiti jos jedan paket koji ce sigurno predstavljati idealno rjesenje za sva domaćinstva.

Riječ je o TRIO LIGHT paketu u kojem za 40,9 KM imate sve tri usluge sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Dijelom osnovne ponude TRIO LIGHT paketa su atraktivni TV kanali iz Osnovne analogne ponude, flat internet 5/0,76 Mbps, kao i usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

Ponuđeni paket ima mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika i to veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane uz uslugu fiksne telefonije (0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).

Na TRIO LIGHT paket možete se već pretplatiti sredinom mjeseca Decembra.Za sve dodatne informacije, pratite nas na www.telemach.ba ili pozovite naš Kontakt centar na broj 1360.
Telemach ima sve! Izaberite najbolje!

(VisokoIN)

Više vijesti