Telemach sprema brojna iznenađenja tokom 23. SFF-a

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Kompanija Telemach nastavlja podržavati najveću filmsku smotru u regiji – 23. Sarajevo Film Festival.

Prateći svjetske trendove i globalni razvoj savremenih digitalnih tehnologija, ove godine će po prvi put na Trgu Susan Sontag biti organizovan vrhunski doživljaj digitalnih tehnologija – „Telemach Fest Room“.

Od 12. do 17. augusta, posjetioci će svaki dan u sklopu „Telemach Fest Room“ imati priliku uživati u pripremljenim sadržajima predviđenim za gamere, sportiste, ljubitelje inovativnih servisa i tehnologije, dokumentarnih filmova, dok za najmlađe posjetioce Telemach priprema čaroban Kids Day.

“Telemach festivalska ulica bit će kao i prethodne godine pokrivena jedinstvenim inovativnim internet servisom UNIFI, inače besplatnim za sve korisnike Telemacha, a koji će za vrijeme festivala biti dostupan besplatno i ostalim posjetiocima. Novost je i da smo ove godine podržali razvoj zvanične mobilne aplikacije SFF, a koja će posjetiocima ovog prestižnog događaja poslužiti za bolju navigaciju i lakše snalaženje kada je u pitanju program festivala”, kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.

Osim ovih dešavanja, iz Telemacha najavljuju dodatne aktivnosti i iznenađenja za sve posjetioce Sarajevo Film Festivala.

Telemach je do sada u kupovinu, standardizaciju i unapređenje širokopojasne mreže i usluga u BiH investirao više od 200 miliona američkih dolara, a u narednih pet godina u unapređenje usluga i servisa planira investirati dodatnih 65 miliona američkih dolara. Usluge Telemacha su dostupne skoro milionu stanovnika, a sponzorstvom Sarajevo Film Festivala Telemach najavljuje nastavak ulaganja u brend koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu i koji je dio bosanskohercegovačkog nacionalnog identiteta i ponosa.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.