Turković: Predlažem da ova dva korumpirana tužioca odu po nagradu kao zaštitnici Keljmendija i Radončića!

Nastavljajući praksu ustupanja javnosti najnezanimljivijih i najnebitnijih fragmenata sa suđenja, Sud BiH i danas je dostavio snimak na kojem je izdvojeno svjedočenje svjedoka Sekulića koji je kazao da nije znao da je njegova izjava koju je dao u bijeljinskom MUP-u bila mijenjana.

Kao svjedoci još su se pojavili i Stana Bunjevac, Lejla Efendić i Himzo Ćato.

Stana Bunjevac, sestra ubijenog Rajka Milovanovića kazala je kako je prije njegovog nestanka Milovanovića nazvao neko sa crnogorskog broja te mu zaprijetio smrću.

Svjedokinja Lejla Efendić, koja je radila u kafeu “Bokačo” na Malti, kazala je, između ostalog, da je Milovanovića posljednji put vidjela u martu 2010. godine. Tad joj je rekao da se sa nekim posvađao i da ide kod majke,te da mijenja način života.

Svjedok Himzo Ćato kazao je je 2005. ili 2006. godine kupio BMW i da je vozilo prodao optuženom Saši Stjepanoviću. Naveo je da mu je novac dao optuženi, a onda ga je i identificirao u sudnici. Nakon toga ga je Stjepanović optužio da laže, zbog čega ga je i opomenuo sudija Izo Tankić.

Na kraju ročišta Turković se obratio tužiocima Olegu Čavki i Diani Kajmaković te im poručio da “odu po nagradu kao zaštitnici Keljmendija i Radončića”, a da ih “nagrada ih čeka u Avazu”.

(VisokoIN)

Vezani članci

Nova godina, stari problemi: Izrazito zagađen zrak u bh. gradovima

VISOKOIN.COM

Hindija: Koliko je Visočane koštao čistač ulica i je li ga direktor kupio sam od sebe?

VISOKOIN.COM

Za deset mjeseci u BiH više od 1,2 miliona turista

VISOKOIN.COM

Godišnje se u prosjeku od narkotika liječi oko 2.000 ljudi u FBiH

VISOKOIN.COM

Od mina ugroženo više od pola miliona stanovnika u BiH

VISOKOIN.COM

Vlašić i dalje top zimska destinacija u središnjoj Bosni

VISOKOIN.COM

Unesite komentar