U čemu je tajna pravih zavodnika

Jeste li se ikada zapitali zašto neki muškarci jednostavno imaju ludu sreću kada se radi o osvajanju žena? Za tu uspješnu formulu koja je neodoljiva ženama, osim izgleda, pravi zavodnici posjeduju i određene osobine kojima žene ne mogu odoliti.

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, piše Askmen.com, a muškarac koji ih ima slovi za pravog zavodnika. Stoga, ukoliko želite izmamiti ženske uzdahe i postati posve neodoljivi ljepšem spolu, vrijeme je da ih naučite i savladate.

Romantični tip

Ovaj frajer vjeruje u čistu romantiku. On ženi konstantno donosi cvijeće i čokoladu, a za vrijeme večere pali svijeće. Svoju odabranicu često zove, pa čak i onda kada joj samo želi reći koliko mu nedostaje te da misli na nju, a dok joj govori o svojim osjećajima, gleda je u oči.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene se vole osjećati cijenjenima, a romantični tip to jednostavno zna postići. On se koristi romantičnim gestama kako bi joj pokazao što osjeća. Osim toga, kao bonus, žene se s ovim frajerom osjećaju sigurno i opušteno te će i one postati romantične.

Samouvjereni tip

On je apsolutno vjeruje u sebe te je samouvjeren u svakoj situaciji. U javnosti je vrlo uporan te ga krasi snažna aura koja djeluje moćno. U vezi, ovaj tip muškarca nikada nije ljubomoran na druge muškarce te se ne osjeća ugroženo od prijatelja i poznanika svoje djevojke.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene jednostavno privlače samouvjereni muškarci. Osim toga, kako piše Askmen.com, treba imati na umu da, ako vi sami o sebi mislite sve najbolje, i vaša djevojka naći će se pod tim utjecajem. Samouvjereni tip ne treba niti čeka bilo čije dopuštenje i odobravanje, te ga to čini još privlačnijim.

Umjetnički tip

Umjetnički tip je spontan i živi za trenutak. Često svoju kreativnost koristi priliko osvajanja žena, pa tako uopće ne treba čuditi ako ženi koja mu se sviđa posveti pjesmu ili pokloni sliku koju je sam naslikao.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Svaka žena se želi osjećati jedinstveno i posebno, a nema boljeg načina da joj muškarac to pokaže nego da je koristi kao svoju muzu koja ga inspirira i nadahnjuje. Većinu žena će intrigirati umjetnički um ovoga frajera, posebice ako u svojim djelima nađe mjesta i za nju.

Stranac

On dolazi iz daleke egzotične zemlje, govori slatkim naglaskom ili pak ima sasvim jedinstven pogled na svijet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo neobični, ali on uvijek uspijeva biti tako jednostavno šarmantan. No, treba imati na umu da se ne uklapa baš svaki stranac u ovu kategoriju. Šarmantnog stranca isto tako može zasjeniti i muškarac koji govori nekoliko jezika te je svjetski putnik.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Upravo je osobnost ono što čini ovog muškarca neodoljivim, a ako tome pridodate i dozu tajanstvenosti, rijetko koja žena će ostati ravnodušna. Ovaj tip muškaraca najčešće odabire žene koje vole istraživati nepoznato.

Slobodouman tip

Slobodouman tip svijetom se kreće vođen osjećajem i željom za pustolovinom i avanturom. On je možda motorist ili si je jednostavno uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi otišao na put, no činjenična osobina o ovom tipu je da se on ne brine posebno o posljedicama.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Svaka žena ponekad poželi barem u manjoj mjeri biti buntovnica. Ženama se sviđa takav bezbrižan stav, a stav zločestog dečka u vezu će ubaciti dašak mladosti i ludosti, a žene će posebno privlačiti želja da ga ukroti, iako znaju da im to nikada neće poći za rukom.

Inteligentan i duhovit tip

On potiče razgovore koji su intelektualno stimulativni te pozorno sluša što mu njegova partnerica ima reći. Društvo bez problema može nasmijati svojim pametnim dosjetkama, smisao za humor mu je na zavidnoj razini te ima tu neku neobičnu sposobnost da čak i politiku učini zanimljivom temom.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Bez obzira na to što godine učine fizičkom izgledu, ako je frajer poput ovoga zanimljiv i nadaren za humor, već je osvojio nekoliko ključnih bodova. Intelektualna povezanost je vrlo bitna stavka svake veze, a na ovakvog frajera veliki broj žena će pasti vrlo brzo.

Obziran tip

On ženama otvara vrata, izvlači stolicu prije nego što sjedne za stol u restoranu, plaća večeru i ne zaboravlja je ponuditi desertom. Uvijek prilikom poziva na spoj pokazuje da ima razumijevanja za sve njezine obaveze i uvijek dolazi pred nju. U svakoj prilici je vrlo osjetljiv po pitanju njezinih osjećaja i potreba.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Iznenađeni? Možda smatrate da mirni, dobri i obazrivi dečki nikada ne osvoje djevojku, no činjenica je da će ženama nakon zločestih dečki i onih koji nikada više ne nazovu, pred obzirnim tipom jednostavno pasti svi zidovi i granice.

(VisokoIN)