U ponedjeljak završna manifestacija „Tiru – Liru družina u mom vrtiću“

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak realizirala je projekat “Tiru – Liru družina u mom vrtiću”, povodom čega će se u ponedjeljak 5. juna sa početkom u 14 sati u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu održati završna manifestacija.

Proteklih mjesec dana predstavnici Vispaka uz čokoladice i maskotu Tiru – Liru, družili su se sa djecom u svim vrtićima JU Djeca Sarajeva. Djeca su imala zadatak da pokažu svoju kreativnost, maštu i timski rad, crtajući radove na temu „U svijetu postoji jedno carstvo, kućice od čokolade“.

U ponedjeljak će biti proglašeni najbolji radovi i podijeljene prigodne nagrade, kao što su komplet “Lego kocke”, Enciklopedija za predškolski uzrast, te 20 pribora za crtanje.

Najbolje radove odabrali su Jasmina Čongo direktorica JU Djeca Sarajeva, i Nikola Vranić dizajner AS GROUP.

Završnoj manifestaciji prisustvovat će djeca koja su osvojila nagrade uz pratnju roditelja, te predstavnici JU Djeca Sarajeva i kompanije Vispak.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.