0.5 C
Visoko
23. Januara 2022.

Udarao djevojku i nogama i rukama, vukao je po ulici, razbio joj mobilni o glavu… Opirala se, uzalud!

Slike brutalnog nasilja stižu iz Beograda… Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravičnog napad na djevojku u, kako se navodi, ulici dr. Ivana Ribara, na kome se vidi kako nepoznati muškarac više puta udara mlađu ženu, a potom je i vuče po ulici.

Snimak je objavljen na Instagram stranici „Moj Beograd“, a mediji u Srbiji javljaju da za sada nije poznato ko je osumnjičeni nasilnik.

– U Ulici dr. Ivana Ribara, kraj Lidla, sinoć je muškarac brutalno pretukao ženu. Razbio joj mobilni o glavu, udarao je rukama, nogama. Nakon nekog vremena stigao je automobil (ne znam da li su ljudi iz automobila njegovi prijatelji ili prolaznici, pošto je i vozača udario i napao).

Dok je ležala na podu, vukao ju je ka autu, opirala se. Na kraju je ipak ušla u auto. Molila sam Boga da ne krenu dok ne stigne policija, koja mi se inače javila tek nakon više poziva (ali tada su mi rekli da je policija na putu i da je slučaj već prijavljen). Istrčala sam iz stana da probam da uslikam tablice (u slučaju da odu) i u tom trenutku je sva sreća stigla policija.

Inače, neki dečko je dotrčao i izvukao napadača sa suvozačevog mjesta, tako da mislim da je on zaslužan što je policija stigla na vrijeme i svaka mu čast na hrabrosti, jer je ova osoba bila jako luda i bijesna – navodi se u objavi na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CRgMxUHJQYa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=22ee087b-7a05-4234-a326-69d84a13e916

Unesite komentar