Uhapšene dvije inspektorke u Upravi za igre na sreću

U nastavku akcije “Kubikus”, pripadnici MUP-a Republike Srpske jutros su lišili slobode Anitu Vrančić i Mirjanu Jočić koje su zaposlene kao inspektori u republičkoj Upravi za igre na sreću, saznaje Srna.

Portparol MUP-a RS Mirna Šoja potvrdila je Srni da pripadnici MUP-a vrše pretres u prostorijama Uprave u Banjaluci po naredbi Okružnog suda i pod nadzorom Specijalnog tužilaštva RS.

U toku pretresi u Upravi za igre na sreću

Policija RS-a nastavila je danas akciju “Kubikus” usmjerenu na otkrivanje organizirane kriminalne grupe koja se bavila nelegalnim priređivanjem igara na sreću u RS-u i u toku su pretresi u Upravi za igre na sreću, potrvrdila je Feni portparolka MUPRS-a Mirna Šoja.

Jučer je, nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu RS-a u Banjoj Luci predloženo je određivanje pritvora za Darija Brkića, vlasnika kafe-kazina “Kajak” u Banjoj Luci.

Saslušavani su i ostali uhapšeni: Naum Golić, Petar Lekić, Zoran Dragićević, Željko Botia, Duško Savić, Milivoj Dragičević, Velibor Milošević i Milijan Ivankvić.

Tokom akcije kodnog naziva “Kubikus”, koja je provedena u srijedu u 16 općina RS-a, prilikom koje je pretreseno 39 lokacija, oduzeto oko 270.000 KM gotovog novca, pet skupocjenih vozila vrijednosti oko 400.000 KM i više stotina računara.

(VisokoIN/Fena)

Vezani članci

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

Brčko: U požaru u stambenom objektu stradalo šest osoba

VISOKOIN.COM

Više od četiri sata trajao uviđaj zbog smrti 64-godišnjaka

VISOKOIN.COM

Ubio ženu pa izvršio samoubistvo, poznati identiteti nastradalih: Iza njih je ostalo osmero djece, a motiv je…

VISOKOIN.COM

Pronađen kombi za kojim je policija tragala nakon dvostrukog ubistva u Zenici

VISOKOIN.COM

Tijela dvije sestre pronađena u stanu

VISOKOIN.COM

Unesite komentar