Ulaznice za derbi Sarajevo – Željezničar od sutra u prodaji

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju, 24. aprila, sa početkom u 17 sati dočekat će Fudbalski klub Željezničar u sklopu 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16.

Ulaznice za predstojeći 107. duel gradskih rivala u prodaji se nalaze od utorka, 19. aprila tekuće godine u oba Bordo Fan Shop-a (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan), u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, a od petka, 22. aprila ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija i ispred Gradske tržnice.

Ulaznice po redovnim cijenama se mogu naći na prodajnim mjestima na lokacijama u gradu Sarajevo ispred gradske Tržnice, na platou KSC Skenderija, kao i u oba Bordo Fan Shopa po sljedećim cijenama:

– Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 10 KM, tribina “Istok” – 12 KM, tribina “Zapad” – 15 KM, tribina “Zapad Galerija” – 25 KM, tribina „Jug BH Telecom“ 10 KM.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po identičnim cijenama od 11 sati.

Iz kluba podsjećaju da aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo za nadolazeći gradski derbi uživat će popust na cijenu pojedinačnih ulaznica. Ulaznice za članove FK Sarajevo u Odjelu za članstvo u klupskim prostorijama, ul. Maršala Tita 38/b, su po sljedećim cijenama:

– Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM, tribina “Istok” – 10 KM, tribina “Zapad” – 12 KM, tribina “Zapad Galerija” – 20 KM.